Kirjoitettu

Vielä ehdit ilmoittautua syksyn leireille

Suosittujen kesäleirien varsinainen hakuaika on jo päättynyt, mutta joillakin kesän leireillä on vielä vapaita paikkoja, jonne voi vielä hakea. Toimi heti! Haku syksyn ja vuodenvaihteen leireille jatkuu syksyyn saakka. Tervetuloa viettämään pimeneviä iltoja Pukkilan kartanoon! Syksyn leireillä musisoidaan, askarrellaan, saunotaan ja ulkoillaan kivassa porukassa. 

Kaiken ikäisille suunnatulla Syksyn sävel -syyslomaleirillä soitetaan, tehdään syksyisiä kädentaitoja ja käydään ruskaretkellä. Ilmoittautumisaika päättyy elokuun 2019 lopulla. Katso lisää syyslomaleiristä tästä.

Nuorten ja aikuisten Tähtisadekarnevaalit-leirillä juhlitaan vuoden vaihtumista soittaen, askarrellen ja pulkkaillen. Leiri huipentuu Juhlagaalaan. Vuodenvaihteen leirille voi ilmoittautua lokakuun 2019 loppuun asti. Katso lisää talvileiristä tästä.

Kaikkiin leireihimme pääset tutustumaan Lomat ja leirit -sivulla ja leiriesitteestä.